OVER ONS


Herijk Interieur: Passie en vakmanschap voor maatwerk interieur, afgestemd op uw wensen en ideeën.

Herijk Interieur is opgericht door Pieter de Rijke en Niels Heijboer, twee vrienden van elkaar. Als kind waren we altijd al bezig om creaties van hout te maken, en verkopen vonden we ook leuk.

In 2015 begonnen we met het verkopen van houten woonaccessoires via Marktplaats, na eerst een aantal verschillende bijbaantjes gehad te hebben. De vraag nam toe, en er werden ondertussen niet alleen woonaccessoires verkocht, maar er kwamen ook steeds meer aanvragen voor grotere meubels zoals tafels en kasten etc. Omdat we ondertussen er van overtuigd waren dat we verder wilden met ons (toen nog) hobbymatige bedrijfje, zijn we in 2018 begonnen aan de opleiding Meubelmaker / Scheepsinterieurbouwer niveau 4 aan het Hout en Meubeleringscollege te Rotterdam. In juli 2022 hebben we allebei onze opleiding afgerond met een diploma. 

Op 1 januari 2022 hebben we de stap genomen om onszelf in te laten schrijven bij de KvK. Omdat de aanvragen steeds meer en groter werden, was dit een logische stap. Ondertussen zijn we een jaar verder, en hebben we veel mooie projecten mogen afronden.

Toen we begonnen, hadden we als werkplaats een klein schuurtje van ongeveer 10 m2. Na een half jaar zijn we verhuisd naar een garagebox van ongeveer 30m2. Omdat die ruimte ook weer al snel te klein was, zijn we verhuisd naar een werkplaats van iets meer dan 100m2 met een bovenverdieping van ongeveer 25 m2. Deze hebben we op 8 juli 2023 officieel mogen openen.

Herijk Interieur heeft in de afgelopen 8 jaar veel mooie projecten mogen doen, van een maatwerk bureau, tot een compleet winkelinterieur. Ook hebben we de nodige kennis en ervaring opgedaan op onze opleiding, en in de praktijk. 

Wij staan ervoor, dat onze klanten een interieur krijgen dat volledig naar wens is. Dit doen we door vanaf de aanvraag tot de oplevering met onze klanten mee te denken. Zo kijken we bij de aanvraag mee wat haalbaar is, en geven we praktische tips. Tijdens het productieproces zijn we altijd beschikbaar voor vragen. Ook gaat er soms wat fout, en juist dan is het belangrijk om mee te denken. Pas als de klant tevreden is, zijn wij ook tevreden.