PORTFOLIO


In ons portfolio vindt u een verzameling interieurprojecten die we met passie en vakmanschap hebben gerealiseerd.

DE KAASGRAAF

Ontdek het prachtige interieur dat Herijk Interieur heeft gerealiseerd voor De Kaasgraaf in Roosendaal. In deze leuke winkel, gespecialiseerd in kaas en noten, hebben we kasten, kaasrekken, cadeaurekken, een kaashoek, een notenbar en een kleine keuken mogen leveren.

MAATWERK KAST YERSEKE

Deze kast hebben we in Yerseke gerealiseerd. In de kast zitten op afstand bedienbare spotjes verwerkt. Zo geeft u sfeer aan uw meubel. De kast is strak tussen de vloer en het plafond verwerkt. Zo lijkt het of de kast volledig in de ruimte opgaat.

MAATWERK KAST THOLEN

Deze kast is zo gemaakt, dat er gelijk een doorgang is naar de gang. Er is een schuifdeur in gemaakt, die de doorgang afsluit. De doorgang wordt zo verbreed, en er komt veel opbergruimte bij.

MAATWERK OVERKAPPING

Als u aan het bakken en braden bent, is het altijd fijn om droog te staan. Deze overkapping is speciaal op maat gemaakt, om in alle weersomstandigheden te kunnen bakken en braden.

KEUKEN KANTOOR

Deze keuken hebben we op ons eigen kantoor gerealiseerd. De keuken is van alle luxe's voorzien, en zo hebben we gelijk een model om te laten zien. De kleuren sluiten perfect aan bij de overige kleuren van het kantoor.

MAATWERK KAST STAVENISSE

Wat een plaatje! De kast past perfect in het interieur. Door samenwerking met interieurstylisten, wordt er een compleet plaatje gecreëerd. 

MAATWERK SPEELGOEDMEUBEL MET BUREAU

Dat is nog eens spelen in stijl! Dit meubel is gemaakt om speelgoed op te bergen, en tegelijkertijd kan er aan het bureau getekend en geknutseld worden naar wens! 

MAATWERK KAMER INRICHTING

Wat is er leuker dan een kamer voor uw kind die volledig naar zijn/haar wens is gemaakt? Voor deze klant hebben we de kamer helemaal naar wens gemaakt met lambrisering, een bureau en inbouwkasten.

OVERIGE PROJECTEN