WERKWIJZE


Om tot een resultaat te komen dat volledig naar uw wens is, moet er van alles geregeld worden. Graag geven wij u een beeld van de stappen die wij maken, voordat uw maatwerk interieur gerealiseerd is.

1. DE AANVRAAG EN OFFERTE

Onze aanvragen beginnen altijd met het in kaart brengen van de wensen van de klant en de mogelijkheden die er zijn. De meeste klanten hebben al een idee van wat ze ongeveer willen, maar als dat niet het geval is denken wij graag met u mee. We komen graag bij u langs, of u komt bij ons langs. We bespreken dan de materialen, kleuren en uw persoonlijke ideeën.

Wanneer alles duidelijk is voor beiden partijen, starten we met het maken van een (voorlopige) offerte. Afhankelijk van de grote van de aanvraag, proberen we deze binnen 1,5 week klaar te hebben.

2. HET MAKEN VAN EEN 3D ONTWERP

Als de offerte akkoord is, komen wij definitief inmeten indien dat nodig is. Daarna gaan we aan de slag om een 2D/3D ontwerp te maken in Sketchup. We kunnen hier alle kleuren en materialen laten zien waar u voor gekozen heeft. Zo krijgt u een goed beeld hoe het eindresultaat er uit komt te zien.

Als het ontwerp akkoord is, kunnen we de definitieve materialen en kleuren vaststellen, en daar desgewenst stalen van te bestellen. 

3. DE WERKVOORBEREIDING

Zodra alles naar wens is, gaan wij aan de slag met de werkvoorbereiding. Dit bestaat uit het maken van een werktekening, het bestellen van materialen, een planning maken en een leverdatum afspreken.

4. HET REALISEREN VAN UW PROJECT

Zodra alle materialen binnen zijn, kunnen we uw project gaan realiseren. We bouwen elk project zo compleet mogelijk op, in onze werkplaats. Dit doen we om de montagetijd zo kort mogelijk te houden, en overlast te beperken. Als het project af is, verpakken we het goed voor het transport naar de klant.

5. MONTAGE EN OPLEVERING

Als alles ingepakt is, laden we onze bus vol met uw project en ons gereedschap. We vervoeren het project naar de locatie waar het moet komen, en monteren het daar ter plaatse. Pas als alles volledig naar wens is opgeleverd, gaan wij weer terug naar onze werkplaats om het volgende maatwerk project te realiseren.